085-1304722
info@denieuwerecherche.nl

FRAUDE

Rijdt uw medewerker buitendienst stiekem andere routes of kloppen zijn of haar declaraties niet? 
Bedrijfsfraude komt heel vaak voor en leidt tot hoge kosten en verstoring van de arbeidsrelatie.

Ook woon- en huurfraude is een veelvoorkomend probleem. Vreemde illegale huurders of drugsteelt in uw pand zijn ongewenst en maken de buurt wellicht onveilig en minder leefbaar.

Ons onderzoek geeft u een rechtsgeldig objectief rapport van de situatie!

bekijk onze contactmogelijkheden
FRAUDE IN UW BEDRIJFBedrijfsfraude komt veel voor in alle soorten ondernemingen. Soms gaat het om valse declaraties of om het kopieren van bedrijfsgegevens. Ook zogenaamde CEO-fraude, waarbij het lijkt alsof een hooggeplaatst persoon in een bedrijf een collega van de financiële afdeling vraagt om geld over te maken naar een bankrekening van de fraudeur komt helaas vaak voor.

Onderzoek naar fraude en woonfraude bestaat uit digitaal onderzoek, observaties en mogelijk uit het interviewen van buurtbewoners. Zo ontstaat er een goed beeld van de situatie. U ontvangt een heldere en juridisch effectieve rechtsgeldige rapportage waarmee u bij een confronterend gesprek en bij een eventuele rechtszaak sterk in uw schoenen staat. Ook hierin staan we u graag bij.

WOON- EN HUURFRAUDE

Verhuurt u woon- of bedrijfsruimte? Dan ligt altijd het gevaar op de loer van malafide huurders. Ontvangt u signalen over een mogelijke wietplantage, drugshandel of illegale onderhuur in uw pand? 
Wij kunnen voor u vaststellen wat de werkelijke situatie is.

Wie woont er écht in de woning en zijn dit uw huurders? Door digitaal onderzoek, observaties en interviews met mensen in de buurt krijgt u de feiten boven tafel.

CONTROLE MEDEWERKER BUITENDIENST

U geeft uw buitendienstmedewerkers het volste vertrouwen om hun eigen tijd in te delen en gaat ervan uit dat ze hun werk met volle inzet doen. Als u vermoedt dat uw werknemer zich onder werktijd met andere dingen bezig houdt , als de omzet daalt of de declaraties dubieus worden is het tijd om een onderzoek te starten.

Wij kunnen uw buitendienst medewerker voor u observeren en zijn of haar bewegingen vastleggen. Dit zal enkele dagen in beslag nemen, om een duidelijk patroon van onrechtmatig handelen te kunnen vaststellen en incidenten uit te sluiten. Onze rechercheurs leggen de activiteiten van uw werknemer vast met foto en video en u ontvangt een uitgebreide rapportage van hun bevindingen.

Na afloop kunnen wij u desgewenst bijstaan bij een confronterend gesprek, of dit volledig voor u verzorgen. Ook kunnen we u bijstaan in een eventuele rechterlijke procedures.

BEL 085-1304722

Bel voor vrijblijvend advies of informatie.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg hoe het onderzoek zal verlopen.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een gedetailleerd rapport met onze bevindingen.
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

GELEGITIMEERD DOOR POLITIE

ERKEND DOOR MINISTERIE VAN JUSTITIE EN VEILIGHEID

AANGEMELD BIJ AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

GEGEVENS

De Nieuwe Recherche
Hilversum
Telefoon: 085-1304722
Email: info@denieuwerecherche.nl
KVK: 32096779
BTW ID: NL001991147B15
POB nr: 1654

WIJ WERKEN IN

Onderzoeken vinden plaats in heel Nederland waaronder Hilversum, ’t Gooi, Baarn, Soest, Bussum, Naarden, Almere, Huizen, Blaricum, Amersfoort, Muiden, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Lisse, Leiden, Delft, Gouda, Bodegraven, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Rotterdam, Deventer, Zwolle, Den Haag, Tilburg, Breda, Eindhoven, Almelo, Hengelo