085-1304722
info@denieuwerecherche.nl

MINDERJARIGEN ONDERZOEK

Uw kinderen zijn uw meest dierbare ‘bezit’. Als u twijfels heeft over hun gedrag, mogelijk drugsgebruik, ‘verkeerde’ vrienden, loverboys of andere dubieuze zaken dan kunnen wij dit voor u controleren.

bekijk onze contactmogelijkheden
ONDERZOEK DOOR OBSERVATIE

Kinderen vertellen niet altijd alles.
En als zij zich met dingen bezig houden die eigenlijk niet mogen al helemaal niet. Soms kiezen zij er zelf voor om op het slechte pad te gaan maar ook komt het voor dat zij door anderen worden gedwongen om wetten en regels te overtreden.
Wij kunnen u helpen om uw vermoedens te bevestigen of te ontkrachten door middel van observaties en onderzoek op digitale en sociale media.

BEL 085-1304722

Bel voor vrijblijvend advies of informatie.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg hoe het onderzoek zal verlopen.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een gedetailleerd rapport met onze bevindingen.
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

GELEGITIMEERD DOOR POLITIE

ERKEND DOOR MINISTERIE VAN JUSTITIE EN VEILIGHEID

AANGEMELD BIJ AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

GEGEVENS

De Nieuwe Recherche
Hilversum
Telefoon: 085-1304722
Email: info@denieuwerecherche.nl
KVK: 32096779
BTW ID: NL001991147B15
POB nr: 1654

WIJ WERKEN IN

Onderzoeken vinden plaats in heel Nederland waaronder Hilversum, ’t Gooi, Baarn, Soest, Bussum, Naarden, Almere, Huizen, Blaricum, Amersfoort, Muiden, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Lisse, Leiden, Delft, Gouda, Bodegraven, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Rotterdam, Deventer, Zwolle, Den Haag, Tilburg, Breda, Eindhoven, Almelo, Hengelo