085-1304722
info@denieuwerecherche.nl

OVERSPEL ONDERZOEK

U Heeft u het vermoeden dat uw partner vreemdgaat?
Vaak heeft uw intuïtie het bij het juist eind.
Toch weet u het pas écht zeker met overtuigend bewijs.

Wij helpen u een eind te maken aan de onzekerheid!

bekijk onze contactmogelijkheden
ANGST EN ONZEKERHEID

Als uw partner ineens vaker moet ‘overwerken’, altijd even snel op zijn of haar telefoon kijkt en deze snel uit doet als u in de buurt bent, blijft slapen bij ‘vrienden’ kunt u het gevoel krijgen dat er iets mis is. Er zijn vele kleine dingen die erop kunnen wijzen dat er sprake is van overspel. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn.

Wij begrijpen uw angst en onzekerheid en de impact die de situatie heeft op uw dagelijks leven.
Indien gewenst kunt u bij ons ook geholpen worden door een vrouwelijke collega.

HET ONDERZOEK

Onderzoek naar overspel bestaat voornamelijk uit het schaduwen van uw partner. Op deze manier kunnen wij foto- en videomateriaal maken van zijn of haar activiteiten en kunnen uw vermoedens worden bevestigd., of -en misschien liever nog- worden ontkracht.

DE KOSTEN

De kosten van onderzoek naar overspel zijn per geval verschillend en afhankelijk van wat uw partner allemaal doet. Wij werken op uurbasis en hanteren relatief lage prijzen. In overleg met u kunnen we per onderzoeksdag afspreken wat het maximale budget is.

NA HET ONDERZOEK

Als u onze uitgebreide rapportage met bewijsmateriaal heeft ontvangen is het aan u wat u verder wil doen met de zaak. U kunt bijvoorbeeld uw partner confronteren met het bewijs. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u doen óf hierbij aanwezig zijn.

BEL 085-1304722

Bel voor vrijblijvend advies of informatie.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.


2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.


3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg hoe het onderzoek zal verlopen.


4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een gedetailleerd rapport met onze bevindingen.
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

GELEGITIMEERD DOOR POLITIE

ERKEND DOOR MINISTERIE VAN JUSTITIE EN VEILIGHEID

AANGEMELD BIJ AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

GEGEVENS

De Nieuwe Recherche
Hilversum
Telefoon: 085-1304722
Email: info@denieuwerecherche.nl
KVK: 32096779
BTW ID: NL001991147B15
POB nr: 1654

WIJ WERKEN IN

Onderzoeken vinden plaats in heel Nederland waaronder Hilversum, ’t Gooi, Baarn, Soest, Bussum, Naarden, Almere, Huizen, Blaricum, Amersfoort, Muiden, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Lisse, Leiden, Delft, Gouda, Bodegraven, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Rotterdam, Deventer, Zwolle, Den Haag, Tilburg, Breda, Eindhoven, Almelo, Hengelo