085-1304722
info@denieuwerecherche.nl

 SCREENING PERSONEEL

Bijna 70% van de sollicitanten liegt over zijn of haar CV.
Zeker bij verantwoordelijke functies is dit reden genoeg om  van tevoren goed te checken wie u in huis haalt.
Dit kan door een pre-employment screening.

Maar ook uw huidige werknemers én degenen die uw bedrijf verlaten kunnen worden gescreend om problemen te voorkomen.

bekijk onze contactmogelijkheden
SCREENING PERSONEEL

Die ene leuke sollicitant past perfect bij uw bedrijf. Maar is dit wel het geval? Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de werkzoekenden liegt over hun CV. Is dat diploma wel echt behaald? U zoekt integere mensen voor uw verantwoordelijke functies. 
Wij kunnen uw nieuwe personeel screenen zodat u zeker weet dat u een betrouwbare werknemers in huis haalt.


Voor uw huidige medewerkers is een in-employmentscreening een mogelijke optie. Een periodieke toets heeft als doel het voorkomen van interne fraude en criminaliteit.

Voor werknemers die uw bedrijf verlaten is het mogelijk een post-employment screening te doen die ervoor zorgt dat de risico’s op het verlies en/of misbruik van vertrouwelijke informatie en fraude door ex-werknemers kunnen worden voorkomen.

SCREENING ALS ONDERDEEL SOLLICITATIEPROCEDURE

Veel bedrijven doen het al en wij raden het ten zeerste aan: maak een screening onderdeel van uw sollicitatieprocedure. Dit betekent dat u in uw vacature al laat weten dat er een pre-employment screening zal plaatsvinden en dat iedereen die zich aanmeldt daarmee akkoord gaat. Op deze manier houdt u direct al een aantal dubieuze types buiten de deur.


Wij checken voor u onder andere het CV op meerdere punten, we controleren referenties, identiteitsbewijzen, antecedenten, integriteit, de financiële situatie en wij kunnen een gesprek voeren met hem of haar. 

NOG GEEN SCREENINGBELEID?

Heeft u nog geen screeningbeleid in uw organisatie?
Wij kunnen u helpen om dit te implementeren in uw bedrijf zodat u zonder problemen uw personeel kunt screenen. Denkt u hierbij aan het ontwikkelen van de juiste juridische, tactische en operationele randvoorwaarden die nodig zijn om een goed screeningbeleid te kunnen uitvoeren.

BEL 085-1304722

Bel voor vrijblijvend advies of informatie.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg hoe het onderzoek zal verlopen.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een gedetailleerd rapport met onze bevindingen.
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

GELEGITIMEERD DOOR POLITIE

ERKEND DOOR MINISTERIE VAN JUSTITIE EN VEILIGHEID

AANGEMELD BIJ AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

GEGEVENS

De Nieuwe Recherche
Hilversum
Telefoon: 085-1304722
Email: info@denieuwerecherche.nl
KVK: 32096779
BTW ID: NL001991147B15
POB nr: 1654

WIJ WERKEN IN

Onderzoeken vinden plaats in heel Nederland waaronder Hilversum, ’t Gooi, Baarn, Soest, Bussum, Naarden, Almere, Huizen, Blaricum, Amersfoort, Muiden, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Lisse, Leiden, Delft, Gouda, Bodegraven, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Rotterdam, Deventer, Zwolle, Den Haag, Tilburg, Breda, Eindhoven, Almelo, Hengelo