085-1304722
info@denieuwerecherche.nl

ZIEKTEVERZUIM
ONDERZOEK

U vermoedt dat uw medewerker niet écht ziek is? Of heeft u gehoord dat hij of zij andere werkzaamheden verricht?
U moet helaas niet alleen het loon doorbetalen maar ook het salaris van de vervangende werknemer.
Dit kost u gemiddeld minimaal 250 euro per dag!

Gedegen onderzoek leidt vaak tot de beëindiging van het dienstverband en scheelt u een hoop geld.

bekijk onze contactmogelijkheden
ZIEKTEVERZUIM EN NEVENWERKZAAMHEDEN

Als een werknemer zich ten onrechte ziek meldt of stiekem andere werkzaamheden verricht terwijl dit niet is toegestaan dan wordt u als werkgever niet alleen financieel benadeeld.
Er wordt ook misbruik gemaakt van uw vertrouwen.


Bij vermoedens van onterecht ziekteverzuim of nevenwerkzaamheden is een onderzoek zeer de moeite waard. U krijgt zekerheid over de situatie en met een gedegen en juridisch dichtgetimmerd onderzoeksrapport in handen staat u sterk als het aankomt op een ontslagprocedure.

HET ONDERZOEK

Voordat we kunnen starten met onderzoek controleren wij altijd of u als werkgever aan alle verplichtingen van goed werkgeverschap hebt voldaan. Dit doen wij om te voorkomen dat u in een latere procedure bij de rechter het deksel op de neus krijgt en in het ongelijk wordt gesteld, bijvoorbeeld omdat u té snel een rechercheonderzoek bent gestart.
Indien alle lichten op groen staan kan het onderzoek echter beginnen.
Om onomstotelijk vast te stellen dat er sprake is van onrechtmatig ziekteverzuim zullen wij de zieke werknemer meerdere dagen observeren. Op deze manier is het mogelijk om een patroon van onrechtmatig handelen aan te tonen, wat noodzakelijk is bij een rechter en het UWV.

DE KOSTEN

Elke dag dat uw werknemer onterecht thuis zit kost u onnodig veel geld.
Een onderzoek door De Nieuwe recherche betaalt zich dus al snel terug omdat wij objectief bewijsmateriaal verzamelen waarmee de situatie kan worden beëindigd. 

BEL 085-1304722

Bel voor vrijblijvend advies of informatie.

HOE WERKT HET?

1

GRATIS INTAKE

In dit vrijblijvende gesprek luisteren wij graag naar uw verhaal en kunnen we u al een en ander vertellen over de mogelijkheden in uw zaak.

2

PLANNING EN OFFERTE

We maken een planning met daarin alle afspraken en een helder overzicht van de kosten per onderzoeksfase zodat u zelf controle houdt over de maximale kosten.

3

ONDERZOEK

Tijdens het onderzoek houden we u vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen. Afhankelijk van de gebeurtenissen bepalen we in overleg hoe het onderzoek zal verlopen.

4

RAPPORTAGE EN ADVIES

U ontvangt een gedetailleerd rapport met onze bevindingen.
Indien gewenst kunnen wij u adviseren en bijstaan bij het vervolgtraject naar rechtbank of confrontatie.

GELEGITIMEERD DOOR POLITIE

ERKEND DOOR MINISTERIE VAN JUSTITIE EN VEILIGHEID

AANGEMELD BIJ AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

GEGEVENS

De Nieuwe Recherche
Hilversum
Telefoon: 085-1304722
Email: info@denieuwerecherche.nl
KVK: 32096779
BTW ID: NL001991147B15
POB nr: 1654

WIJ WERKEN IN

Onderzoeken vinden plaats in heel Nederland waaronder Hilversum, ’t Gooi, Baarn, Soest, Bussum, Naarden, Almere, Huizen, Blaricum, Amersfoort, Muiden, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Lisse, Leiden, Delft, Gouda, Bodegraven, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Rotterdam, Deventer, Zwolle, Den Haag, Tilburg, Breda, Eindhoven, Almelo, Hengelo